Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

Review: Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm

Milieubewust bakken met gerecycled aluminium

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm is een milieubewuste keuze, dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Dit zorgt ervoor dat de pan duurzaam is en bijdraagt aan een beter milieu.

Slijtvaste keramische antiaanbaklaag

Deze koekenpan is voorzien van een 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat de pan minder snel slijt en dat je tijdens het koken minder olie of boter hoeft te gebruiken. Dit is niet alleen gezonder, maar ook nog eens kostenbesparend.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Je kunt de pan dus gebruiken op verschillende soorten kookplaten. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig tot 250 graden Celsius. Dit is handig wanneer je gerechten warm wilt houden in de oven voor later gebruik.

Tefal Thermo-Signal voor perfecte baktemperatuur

Met de Tefal Thermo-Signal weet je altijd precies wanneer de pan op de juiste baktemperatuur is. De stip in het midden van de pan kleurt effen rood wanneer de pan klaar is voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat je ingrediënten op het juiste moment kunt toevoegen en dat je gerechten perfect worden bereid.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm eenvoudig met de hand afwassen. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, maar door de gladde keramische antiaanbaklaag is schoonmaken een fluitje van een cent.

Sterke bouwkwaliteit

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 20 cm heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen. Desondanks is de pan geschikt voor dagelijks gebruik en zal deze lang meegaan.