Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Industry 5 Koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Industry 5 Koekenpan 20 cm

De Demeyere Industry 5 Koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
Demeyere Industry 5 Koekenpan 20 cm

Demeyere Industry 5 Koekenpan 20 cm - Perfect voor het bakken van vlees

Optimale warmteverdeling

De Demeyere Industry 5 Koekenpan 20 cm is een ideale pan voor het bakken van een stukje vlees. De bodem van de pan is opgebouwd uit 5 lagen die doorlopen tot de rand, waardoor de warmteverdeling door de hele pan optimaal is. Dit zorgt ervoor dat je vlees gelijkmatig gaart en niet aanbrandt.

Geen antiaanbaklaag

Deze koekenpan heeft geen antiaanbaklaag, wat hem ideaal maakt voor het aanbakken van een heerlijk malse biefstuk. Een antiaanbaklaag kan namelijk niet tegen hoge temperaturen en kan daardoor beschadigen. Met deze pan hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Gelast handvat

Het handvat van de Demeyere Industry 5 Koekenpan is gelast, waardoor vuil geen kans krijgt om zich te nestelen tussen het handvat en de pan. Dit zorgt voor een hygiënische en gemakkelijke reiniging.

Gemakkelijk schoon te maken

Deze koekenpan is afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor je de pan gemakkelijk schoonmaakt en het roestvrij staal zilverwit blijft. Je kunt de pan gewoon in de vaatwasmachine reinigen. Wil je extra lang van de pan genieten? Dan is het aan te raden om hem even met de hand af te wassen.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Demeyere Industry 5 Koekenpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Zowel de pan basis, het handvat als de baklaag zijn gemaakt van RVS. Dit zorgt voor een duurzame en stevige pan die lang meegaat.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze koekenpan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Je kunt de pan dus voor verschillende bereidingswijzen gebruiken.

PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig

De Demeyere Industry 5 Koekenpan is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in de pan zijn verwerkt. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem gemakkelijk kunt reinigen zonder veel moeite te hoeven doen.