Inductiekookplaat-info.nl

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

Review: BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

Sterke keramische koekenpannen

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je 2 sterke keramische koekenpannen in huis. Deze pannenset is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. De set bestaat uit een kleine pan van 24 cm, ideaal voor het bakken van aardappelen voor 2 personen, en een grote pan van 28 cm, geschikt voor het bereiden van 2 stukken vlees.

Gezond en vetarm bakken

Deze pannen zijn voorzien van een sterke PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je op een gezonde manier en vetarm bakken. Het gebruik van schadelijke chemische stoffen is vermeden, waardoor je weinig olie of boter nodig hebt tijdens het koken. Dit maakt de pannen een goede keuze voor bewuste koks.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Brilliant Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kunnen de pannen ook veilig in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Veilig en handig in gebruik

Tijdens het bakken worden de handgrepen van de pannen niet warm. Dit zorgt ervoor dat je de pannen veilig kunt verplaatsen, zelfs tijdens het koken. Ook zijn de pannen voorzien van een koude greep, waardoor je je handen niet brandt tijdens het vasthouden. Daarnaast zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken na gebruik gemakkelijk maakt.

Basisklasse bouwkwaliteit

De BK Brilliant Koekenpannenset heeft een basisklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pannen degelijk zijn, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit hebben. Voor de prijs is dit echter een goede keuze, vooral gezien de sterke keramische antiaanbaklaag en de veelzijdigheid van de pannenset.