Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Natural Force Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Natural Force Wokpan 28 cm

De Tefal Natural Force Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Natural Force Wokpan 28 cm

Review: Tefal Natural Force Wokpan 28 cm

Ideaal voor het roerbakken van groenten, vlees en vis

De Tefal Natural Force Wokpan 28 cm is een uitstekende keuze voor het roerbakken van groenten, vlees en vis. Met deze pan bereid je eenvoudig heerlijke gerechten.

Thermo-Signal stip voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je jouw eten in de pan kunt doen. Zo krijg je vlees dat lekker knapperig is van buiten en mals van binnen.

Mineralia+ coating voor extra duurzaamheid

De pan is voorzien van een Mineralia+ coating die verrijkt is met mineralen. Hierdoor is de pan extra krasbestendig en gaat hij lang mee. Je kunt dus lang genieten van deze wokpan zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven

De Tefal Natural Force Wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten kookplaten. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt in de keuken.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Zo kun je snel weer genieten van een schone pan voor je volgende kookavontuur.

Lichtgewicht en handig in gebruik

De pan is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is tijdens het koken. Het houten handvat zorgt voor een comfortabele grip en voorkomt dat je handen te warm worden tijdens het koken.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze wokpan is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan gebruiken op de warmtebron die jij het prettigst vindt.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van deze pan is van basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen. Desondanks is de pan nog steeds geschikt voor dagelijks gebruik en zal hij lang meegaan.