Inductiekookplaat-info.nl

BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm is te koop bij

Review
BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm

Review: BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm

Ideaal voor een klein huishouden of kleine keuken

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm is een ideale pan voor een klein huishouden of voor gebruik in een kleine keuken. Met een inhoud van 1,4 liter is deze pan geschikt voor stoofpotjes voor 1 tot 2 personen.

Gemaakt van geëmailleerd staal

Deze braadpan is gemaakt van geëmailleerd staal, waardoor de binnenkant van de pan erg glad is. Hierdoor blijven ingrediënten niet plakken aan de pan. Dit is erg handig bij het braden van vlees, omdat je het vlees eerst kunt aanbraden en daarna kunt laten sudderen in bijvoorbeeld bouillon of bier.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 20 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast is deze pan ook geschikt voor gebruik in de oven tot 230 graden Celsius. Dit betekent dat je het gerecht in de pan kunt laten sudderen in de oven, waardoor er meer ruimte op het fornuis is voor andere pannen.

Materiaal en specificaties

De basis van de pan is gemaakt van emaille, het handvat is gemaakt van gietijzer en de baklaag is gemaakt van RVS. De pan is vaatwasmachinebestendig en heeft geen koude greep. Er is geen afgietsysteem of literaanduiding aanwezig. De pan is PFAS-vrij en heeft een bouwkwaliteit van basisklasse.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is geschikt voor gebruik op verschillende warmtebronnen, waaronder inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.