Inductiekookplaat-info.nl

BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

De BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

Review: BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm

Perfect voor het dichtschroeien van biefstukken

De BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm is perfect voor het dichtschroeien van 2 malse biefstukken. Dankzij de dikke rvs bodem van 3Ply, een combinatie van aluminium en rvs, wordt de warmte snel opgenomen en gelijkmatig verdeeld. Hierdoor kun je snel en op een hoge temperatuur bakken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken, ongeacht de temperatuur. Dit is handig als je de biefstukken langzaam wilt laten garen in de oven.

Vaatwasmachinebestendig

Na het bakken hoef je de pan niet met de hand af te wassen. De BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm kan namelijk gewoon in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

Deze koekenpan heeft een topklasse bouwkwaliteit. Zowel de pan basis als het handvat zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. Daarnaast heeft de pan geen antiaanbaklaag, wat betekent dat deze PFAS-vrij is. Dit is een groot voordeel voor de gezondheid.

Geschikt voor verschillende kookplaten en gasfornuis

De BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische en elektrische kookplaten. Daarnaast kun je de pan ook gebruiken op een gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Geen afgietsysteem of literaanduiding

Het enige nadeel van deze koekenpan is dat deze geen afgietsysteem of literaanduiding heeft. Dit kan soms onhandig zijn bij het afgieten van vloeistoffen of het afmeten van ingrediënten.

Conclusie

Al met al is de BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm een uitstekende keuze voor het dichtschroeien van biefstukken. De pan heeft een snelle warmteopname en gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je snel en op een hoge temperatuur kunt bakken. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, vaatwasmachinebestendig en heeft het een hoogwaardige bouwkwaliteit. Het ontbreken van een afgietsysteem en literaanduiding zijn kleine minpunten, maar wegen niet op tegen de vele voordelen van deze pan.