Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Review: KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Een basisset voor het bakken van kleine en grote ingrediënten

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een basisset in huis voor het bakken van kleine en grote ingrediënten. Deze pannenset is ideaal voor verschillende kookbehoeften en biedt veelzijdigheid in de keuken.

Gezond bakken met anti-aanbaklaag

Deze koekenpannenset is voorzien van een anti-aanbaklaag, waardoor je weinig olie of boter nodig hebt tijdens het bakken. Dit maakt het bakken een stuk gezonder dan bij vergelijkbare pannen die geen anti-aanbaklaag hebben. Bovendien blijft het eten niet aan de bodem kleven, wat zorgt voor gemakkelijk schoonmaken.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je deze pannen kunt gebruiken op gasfornuizen, elektrische kookplaten, keramische kookplaten en inductiekookplaten. Hierdoor is de pannenset geschikt voor vrijwel elke keuken.

Ovenbestendig tot 160 graden Celsius

Wil je een gerecht in de oven garen of warm houden? Geen probleem! Deze koekenpannenset kan temperaturen tot 160 graden Celsius aan. Dit maakt het mogelijk om je gerechten eenvoudig van het fornuis naar de oven te verplaatsen, zonder dat je extra pannen nodig hebt.

Vaatwasmachinebestendig, maar handafwas aanbevolen

Na gebruik kun je de pannen in de vaatwasser plaatsen voor eenvoudige reiniging. Echter, om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aanbevolen om de pan met de hand af te wassen. Op deze manier blijft de pan in optimale conditie en behoudt hij zijn kwaliteit.

Sterke bouwkwaliteit

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset heeft een basisklasse bouwkwaliteit. Het materiaal van de panbasis en handvatten is roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Deze pannenset is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik in de keuken.