Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm - Review

Milieubewust bakken met gerecycled aluminium

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is een milieubewuste keuze voor het bakken van je favoriete gerechten. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het gebruik van gerecycled aluminium is een positieve stap in de richting van een circulaire economie.

Geschikt voor grote stukken vlees

Met een diameter van 28 cm biedt deze pan voldoende ruimte voor het bakken van 2 grote stukken vlees. Of je nu een sappige biefstuk of een smakelijke zalmfilet wilt bereiden, deze pan is groot genoeg om aan al je culinaire behoeften te voldoen.

Krasbestendige keramische antiaanbaklaag

De Tefal Renew+ pan is voorzien van een 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken en maakt de pan krasbestendig. Hierdoor gaat de pan langer mee en kun je er keer op keer van genieten zonder je zorgen te maken over beschadigingen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, je kunt deze pan zonder problemen gebruiken. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig tot 250 graden Celsius, waardoor je gerechten warm kunt houden nadat je visite is vertrokken.

Handige Thermo-Signal stip

De Tefal Renew+ pan is voorzien van een Thermo-Signal stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken en voorkom je dat je gerechten verbranden of niet goed gaar worden.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand reinigen. Door de pan met de hand af te wassen, verleng je de levensduur en behoud je de kwaliteit van de keramische antiaanbaklaag. Daarnaast is de pan ook vaatwasmachinebestendig, mocht je liever voor deze optie kiezen.