Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Industry 5 Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Industry 5 Koekenpan 28 cm

De Demeyere Industry 5 Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Demeyere Industry 5 Koekenpan 28 cm

Demeyere Industry 5 Koekenpan 28 cm - Perfect voor het bakken van grote stukken vlees

Optimale warmteverdeling

De Demeyere Industry 5 Koekenpan 28 cm is een ideale pan voor het bakken van grote stukken vlees. De bodem van de pan is opgebouwd uit 5 lagen die doorlopen tot de rand, waardoor de warmteverdeling door de hele pan optimaal is. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig worden verwarmd en perfect worden gebakken.

Geen antiaanbaklaag

Wat deze koekenpan uniek maakt, is dat hij geen antiaanbaklaag heeft. Hierdoor is hij ideaal voor het aanbakken van een heerlijk malse biefstuk. De pan kan hoge temperaturen aan en zorgt voor een mooie bruining van het vlees. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van metalen spatels of het per ongeluk beschadigen van de antiaanbaklaag.

Gelast handvat voor optimale hygiëne

Het handvat van de Demeyere Industry 5 Koekenpan is gelast, waardoor vuil geen kans krijgt om zich te nestelen tussen het handvat en de pan. Dit zorgt voor optimale hygiëne en voorkomt dat er bacteriën achterblijven na het schoonmaken. Je kunt de pan dus met een gerust hart gebruiken zonder je zorgen te maken over vuilophoping.

Gemakkelijk schoon te maken

De koekenpan is afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor je hem gemakkelijk schoonmaakt en het roestvrij staal zilverwit blijft. Je kunt de pan gewoon in de vaatwasmachine reinigen. Wil je extra lang van de pan genieten? Dan is het aan te raden om hem even met de hand af te wassen.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Demeyere Industry 5 Koekenpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Zowel de pan basis, het handvat als de baklaag zijn gemaakt van RVS. Dit zorgt voor een duurzame en stevige pan die lang meegaat. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat, gasfornuis en oven.

PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig

Deze koekenpan is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt bij de productie. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen zonder veel moeite te hoeven doen.