Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Wadjan 36 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Wadjan 36 cm

De Tefal Unlimited Wadjan 36 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Wadjan 36 cm

Review: Tefal Unlimited Wadjan 36 cm

Ideaal voor bakken en wokken

De Tefal Unlimited Wadjan 36 cm is een ideale pan voor het bakken en wokken van ingrediënten. Met deze pan kun je bijvoorbeeld heerlijke nasi bereiden of vlees en groenten roerbakken. De pan heeft een goede grootte van 36 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om je gerechten te bereiden.

Thermo-Spot voor de juiste temperatuur

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Spot. Deze spot kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken. Dit zorgt voor een perfecte bereiding van je gerechten.

Titanium coating voor anti-aanbaklaag

De Tefal Unlimited Wadjan 36 cm is voorzien van een titanium coating. Deze coating zorgt ervoor dat ingrediënten niet vastplakken aan de pan en dat je geen krassen krijgt. Zelfs als je metalen keukenhulpen gebruikt, zal de pan niet beschadigen. Dit maakt de pan zeer duurzaam en geschikt voor intensief gebruik.

Gemakkelijk te verplaatsen

De pan is voorzien van twee handvatten, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit is vooral handig wanneer je gerechten wilt serveren of de pan wilt verplaatsen van de kookplaat naar de tafel. De handvatten blijven koel, waardoor je je handen niet zult branden.

Onderhoud en gebruik

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de anti-aanbaklaag in goede staat. De pan is vaatwasmachinebestendig, maar handwas wordt aanbevolen voor een langere levensduur.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Unlimited Wadjan 36 cm is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Unlimited Wadjan 36 cm is middenklasse. De pan is stevig en duurzaam, maar niet van de hoogste kwaliteit. Voor de prijs is de bouwkwaliteit echter prima en voldoet de pan aan de verwachtingen.