Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

Review: Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

Ideaal voor het bakken van grote stukken vlees of vis

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is een ideale pan voor het bakken van grote stukken vlees of vis voor 4 personen. Met een diameter van 28 cm biedt deze pan voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel te bereiden. Of je nu een gezellig diner met vrienden organiseert of gewoon een lekkere maaltijd voor je gezin wilt maken, deze pan is groot genoeg voor al je behoeften.

Sterke koekenpan met titanium coating

De Tefal Unlimited Koekenpan is gemaakt van aluminium en is voorzien van een titanium coating. Deze coating zorgt ervoor dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken en voorkomt krassen. Hierdoor kun je de pan langdurig gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. De pan is duurzaam en gaat lang mee, zelfs bij intensief gebruik.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van deze koekenpan is de Thermo-Signal. Deze indicator kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken. Dit voorkomt dat je voedsel verbrandt of niet goed gaart. Met de Tefal Unlimited Koekenpan bereik je altijd de perfecte bakresultaten.

Vaatwasmachinebestendig en geschikt voor verschillende kookplaten

De Tefal Unlimited Koekenpan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen. Het wordt echter aanbevolen om de pan met de hand af te wassen voor een langere levensduur. Daarnaast is deze pan geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Je kunt de pan dus gebruiken op de kookplaat die je thuis hebt.

Bouwkwaliteit en specificaties

De Tefal Unlimited Koekenpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. De baklaag is gemaakt van PTFE met titanium en heeft een standaard antiaanbaklaag. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij. De pan heeft geen afgietsysteem en literaanduiding, maar heeft wel een koude greep. Daarnaast is de pan geschikt voor gebruik in de oven.