Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIF577ZT

Bekijk de goedkoopste ETNA KIF577ZT

De ETNA KIF577ZT is te koop bij

Review
ETNA KIF577ZT

ETNA KIF577ZT Review

De ETNA KIF577ZT is een inductie kookplaat die specifiek ontworpen is om het koken met grote of langwerpige pannen te vergemakkelijken. Met functies zoals een flexibele kookzone en verschillende veiligheidsfuncties, positioneert dit model zich als een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel functionaliteit als veiligheid zoeken in hun keukenapparatuur. Laten we dieper ingaan op de specificaties en functies van dit product.

Type en plaatsing: inbouw inductie kookplaat

De ETNA KIF577ZT is een inbouw inductie kookplaat, wat betekent dat deze naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keukenwerkblad voor een strakke en moderne uitstraling. Het voordeel van een inbouw kookplaat is dat het helpt om een uniform en georganiseerd keukenontwerp te behouden, zonder uitstekende delen.

Aansluitingen: 2 fasen Perilex stekker vereist

De kookplaat vereist een 2 fasen aansluiting en wordt geleverd zonder de 5-polige Perilex stekker. Dit betekent dat je deze stekker apart moet aanschaffen. De elektrische aansluiting bevindt zich aan de rechterachterzijde van het apparaat, en het is essentieel dat een gekwalificeerde elektricien deze installatie uitvoert om veiligheidsredenen.

Kookzones: 4 zones met 10 standen

De ETNA KIF577ZT is uitgerust met vier kookzones, waarbij de linkse zone flexibel is en kan worden gebruikt als twee aparte of één langwerpige zone. Dit is vooral handig voor het gebruik van braadsledes of grillpannen. Daarnaast zijn er 10 kookstanden beschikbaar, waardoor je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen voor verschillende kookbehoeften.

Veiligheidsfuncties: inclusief kinderbeveiliging en oververhittingsbeveiliging

Veiligheid is een belangrijk aspect van kookplaten, en de ETNA KIF577ZT stelt niet teleur. Het apparaat beschikt over een veiligheidsuitschakeling, automatisch uitschakelen bij overkoken, kinderbeveiliging, en een restwarmteindicatie. Bovendien is er een oververhittingsbeveiliging ingebouwd, wat extra gemoedsrust biedt tijdens het koken.

Bereidingskwaliteit: basisklasse met flexibele opties

De ETNA KIF577ZT biedt basisklasse bereidingskwaliteit. Hoewel het misschien niet de geavanceerde functies heeft van sommige high-end modellen, biedt het flexibele kookopties en een reeks van 10 kookstanden. De boostfunctie is een bijzondere toevoeging, waarmee je een pan met water 50% sneller aan de kook brengt.

Panherkenning: inclusief pangrootteherkenning

De kookplaat is uitgerust met panherkenning, wat betekent dat het de aanwezigheid van een pan detecteert en alleen die specifieke zone verwarmt. Dit verbetert de energie-efficiëntie en veiligheid. Bovendien heeft het apparaat ook pangrootteherkenning, wat helpt om de kookzone aan te passen aan de grootte van de pan.

Gebruiksgemak: geavanceerde functies voor een moeiteloze kookervaring

Naast de basisfuncties biedt de ETNA KIF577ZT verschillende handige functies voor een betere kookervaring. Dit omvat een boostfunctie, een braadzone, een display en een timer. Hoewel het apparaat geen braadsensor of warmhoudfunctie heeft, zijn de aanwezige functies meer dan voldoende voor dagelijkse kookbehoeften.

Bedieningsmogelijkheden: tiptoetsen en schuifregelaar

De bediening van de ETNA KIF577ZT is intuïtief dankzij de tiptoetsen en schuifregelaar. Deze combinatie zorgt voor een vlotte en nauwkeurige aanpassing van de kookinstellingen. Daarnaast is er een "alles uit-knop", wat erg handig is om alle zones in één keer uit te schakelen, en een aan/uit-indicator voor extra gebruiksgemak.