Inductiekookplaat-info.nl

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

Bekijk de goedkoopste BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

De BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is te koop bij

Review
BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

Review: BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

Introductie

De BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is een losse pan die perfect is voor inductie koken. Deze pan maakt deel uit van de Balans-serie, die bekend staat om zijn sterke en milieuvriendelijke pannen. Met een dikke bodem kan deze pan op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductie. Bovendien kan de pan ook in de oven worden gebruikt tot 160°C. De keramische antiaanbaklaag beschermt de pan tegen krassen en zorgt ervoor dat deze langer meegaat. Met de meegeleverde glazen deksel kun je het kookproces in de gaten houden zonder warmte te verliezen. Deze pan is vaatwasmachinebestendig en heeft een koude greep voor veilig gebruik. Laten we eens kijken naar de verschillende aspecten van deze pan.

Materiaal en bouwkwaliteit

De basis van de pan is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van kunststof, waardoor het koel blijft tijdens het koken. De keramische antiaanbaklaag beschermt de pan tegen krassen en zorgt ervoor dat voedsel niet blijft plakken. Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het een degelijke en betrouwbare pan is.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De BK Balans Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt het een veelzijdige pan die in elke keuken kan worden gebruikt. Bovendien kan de pan ook veilig in de oven worden gebruikt tot 160°C.

Gebruiksgemak

Deze pan is zeer gebruiksvriendelijk. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat voedsel niet blijft plakken en maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger. De meegeleverde glazen deksel is handig om het kookproces in de gaten te houden zonder warmte te verliezen. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken nog gemakkelijker wordt. Het handvat blijft koel tijdens het koken, waardoor je de pan veilig kunt hanteren.