Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Multiline 7 Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Multiline 7 Koekenpan 28 cm

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Demeyere Multiline 7 Koekenpan 28 cm

Demeyere Multiline 7 Koekenpan 28 cm - Perfect voor het bakken van grote stukken vlees

Beschrijving

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan 28 cm is ideaal voor het bakken van grote stukken vlees. De pan heeft een diameter van 28 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om een flinke biefstuk of een groot stuk vis te bakken. De bodem van de pan is opgebouwd uit 7 lagen materiaal tot aan de rand, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor bak je aardappeltjes die aan de zijkant liggen ook lekker krokant.

Geen antiaanbaklaag - Perfect voor het dichtschroeien van vlees

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan heeft geen antiaanbaklaag, wat 'm erg geschikt maakt voor het bakken van een biefstukje. Het is namelijk de bedoeling van deze pan dat het vlees blijft plakken aan de bodem, zodat het lekker dichtschroeit. Hierdoor krijg je een heerlijk knapperig korstje op je vlees, terwijl de binnenkant lekker sappig blijft.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik reinig je de pan eenvoudig in de vaatwasmachine. De pan is vaatwasmachinebestendig, dus je hoeft 'm niet met de hand af te wassen. Wil je extra lang van de pan genieten? Dan is het wel aan te raden om 'm met de hand af te wassen. Op die manier blijft de pan in topconditie en gaat 'ie nog langer mee.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Je kunt de pan dus gebruiken op welke kookplaat je ook hebt. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Je kunt dus je vlees eerst dichtschroeien in de pan en vervolgens verder laten garen in de oven.

Bouwkwaliteit

De Demeyere Multiline 7 Koekenpan heeft een topklasse bouwkwaliteit. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) en heeft een stevig handvat dat ook gemaakt is van RVS. Hierdoor ligt de pan prettig in de hand en is hij goed bestand tegen hoge temperaturen. De pan is ook PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken.