Inductiekookplaat-info.nl

WMF Perfect Plus Snelkookpan 8,5 Liter

Bekijk de goedkoopste WMF Perfect Plus Snelkookpan 8,5 Liter

De WMF Perfect Plus Snelkookpan 8,5 Liter is te koop bij

Review
WMF Perfect Plus Snelkookpan 8,5 Liter

Review: WMF Perfect Plus Snelkookpan 8,5 Liter

Efficiënt koken voor grote gezelschappen

Met de WMF Perfect Plus Snelkookpan 8,5 Liter bereid je moeiteloos een maaltijd voor een groot gezelschap tot 12 personen. Dankzij de luchtdichte afsluiting van de deksel kook je tot wel 70 procent sneller dan met een standaard kookpan. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook kostbare tijd.

Veiligheid voorop

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het koken met deze pan. Het speciale Safe Lock systeem voorkomt dat je de pan per ongeluk opent tijdens het koken. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en voorkomt mogelijke ongelukken. Daarnaast is er een blauwe pin op het handvat die aangeeft of er nog druk in de pan aanwezig is, zodat je altijd op de hoogte bent van de situatie.

Eenvoudige bediening

De WMF Perfect Plus Snelkookpan is eenvoudig te bedienen via het groente- of vleesprogramma. Hiermee kun je gemakkelijk de juiste instellingen kiezen voor het bereiden van verschillende gerechten. Daarnaast is er een handige maataanduiding aan de binnenkant van de pan, waardoor je vloeistoffen direct kunt afmeten zonder een aparte maatbeker te gebruiken.

Handig in gebruik

De pan is geschikt voor gebruik op inductie-, keramische-, elektrische- en gasfornuizen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende soorten keukens. Daarnaast heeft de pan een koude greep, waardoor je je handen niet zult verbranden tijdens het koken. Let wel op dat de deksel en het handvat met de hand afgewassen moeten worden, aangezien deze niet vaatwasmachinebestendig zijn.

Solide bouwkwaliteit

De WMF Perfect Plus Snelkookpan heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Het materiaal van de pan basis is RVS, terwijl het handvat gemaakt is van kunststof. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal en type baklaag. Wel is de pan PFAS-vrij, wat een pluspunt is voor de gezondheid. Het is jammer dat de pan niet vaatwasmachinebestendig is, maar dit is een kleine prijs om te betalen voor de vele voordelen die deze pan biedt.