Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm - Review

Milieubewust bakken met gerecycled aluminium

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm is een pan die je in staat stelt om milieubewuster te bakken. Dit komt door het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal in de pan. Hierdoor draag je bij aan een duurzamere wereld, zonder in te leveren op kwaliteit.

Gemakkelijk bakken van kleine stukken vlees

Met deze pan kun je gemakkelijk 3 kleine stukken vlees bakken. De pan heeft een ruime diameter van 30 cm, waardoor er genoeg ruimte is om meerdere stukken vlees tegelijkertijd te bakken. Dit bespaart tijd en energie.

Krasbestendige antiaanbaklaag

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan is voorzien van een 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat de pan krasbestendig is en dat je eten niet aan de bodem blijft plakken. Hierdoor kun je met gemak je gerechten bereiden en hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de pan.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook gebruiken in de oven tot 250 graden Celsius. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Handige Thermo-Signal stip

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan is voorzien van een handige Thermo-Signal stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pan op temperatuur is. Hierdoor hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om te controleren of de pan warm genoeg is. Dit bespaart tijd en voorkomt verbrande gerechten.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand reinigen. Hierdoor gaat de pan langer mee en blijft de kwaliteit behouden. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, dus het is belangrijk om deze met de hand af te wassen.

Sterke bouwkwaliteit

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen op de markt.