Inductiekookplaat-info.nl

BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Review: BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Beschrijving

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset bestaat uit een koekenpan van 24 cm, een koekenpan van 28 cm en een wokpan van 28 cm. Deze pannen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Het zijn losse pannen, dus je kunt ze ook apart gebruiken.

Materiaal en bouwkwaliteit

De pan heeft een aluminium basis, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van kunststof, waardoor het koel blijft tijdens het koken. De pan heeft een keramische antiaanbaklaag, wat betekent dat je minder olie of vet nodig hebt tijdens het koken en dat voedsel niet snel aan de pan blijft plakken. De pan is van goede bouwkwaliteit en voelt stevig aan.

Vaatwasmachinebestendig

Deze pannen zijn vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je ze na gebruik gemakkelijk kunt schoonmaken in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen.

Geschiktheid voor verschillende kookplaten

Deze pannen zijn geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt ze veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten keukens.

Geen geschiktheid voor oven

Het is belangrijk om op te merken dat deze pannen niet geschikt zijn voor gebruik in de oven. Dit kan een nadeel zijn als je graag gerechten wilt bereiden die zowel op het fornuis als in de oven moeten worden gekookt.

Conclusie

De BK Simply Ceramic Keramische koekenpannenset is een goede keuze als je op zoek bent naar pannen die geschikt zijn voor inductiekookplaten. Ze hebben een goede bouwkwaliteit, zijn vaatwasmachinebestendig en hebben een keramische antiaanbaklaag. Het enige nadeel is dat ze niet geschikt zijn voor gebruik in de oven.