Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

De KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

Review: KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm

Duurzaam en stevig

De KitchenAid Multiply Koekenpan 24 cm is een duurzame en stevige pan die perfect is voor het bakken van aardappelen voor 2 personen. Het roestvrijstalen materiaal zorgt ervoor dat de pan een langere levensduur heeft dan pannen met een standaard antiaanbaklaag. Dit maakt de pan ook geschikt voor het aanbraden van vlees, omdat er geen antiaanbaklaag is die kan beschadigen.

Gemakkelijk schoon te maken

Een groot voordeel van de KitchenAid Multiply Koekenpan is dat er geen etensresten vast komen te zitten tussen het handvat en de pan. Het handvat is namelijk gelast aan de pan, waardoor er geen ruimte is waar vuil kan ophopen. Hierdoor is de pan gemakkelijk schoon te maken na gebruik. Het wordt wel aangeraden om de pan met de hand af te wassen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit maakt de KitchenAid Multiply Koekenpan veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten kookplaten. Daarnaast kan de pan ook in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Hierdoor kun je gerechten langer warmhouden of zelfs afmaken in de oven.

Handig ophangsysteem

De pan heeft een oog in de steel waarmee je hem gemakkelijk kunt ophangen aan een haakje. Dit zorgt ervoor dat de pan niet in de weg staat in je keuken en dat je hem altijd binnen handbereik hebt. Een handig detail dat het gebruiksgemak van de pan vergroot.

Specificaties

De KitchenAid Multiply Koekenpan heeft een RVS basis en handvat. De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar is wel PFAS-vrij. Dit maakt de pan veilig in gebruik. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken nog gemakkelijker maakt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Ook kan de pan in de oven worden gebruikt. De bouwkwaliteit van de pan wordt als middenklasse beoordeeld.