Inductiekookplaat-info.nl

BK Profiline Steelpan met deksel 14 cm

Bekijk de goedkoopste BK Profiline Steelpan met deksel 14 cm

De BK Profiline Steelpan met deksel 14 cm is te koop bij

Review
BK Profiline Steelpan met deksel 14 cm

Review: BK Profiline Steelpan met deksel 14 cm

Een onmisbaar onderdeel van je keukenuitrusting

Met de BK Profiline Steelpan met deksel 14 cm haal je een onmisbaar onderdeel van je keukenuitrusting in huis. Deze pan is perfect voor het bereiden van sauzen, gekookte eieren, kleine porties rijst en zelfs kleine hoeveelheden soep. De pan heeft een handige schenkrand, waardoor je vloeistoffen gemakkelijk kunt uitgieten zonder te knoeien.

Roestvrijstalen deksel en handige schenkrand

De BK Profiline Steelpan wordt geleverd met een roestvrijstalen deksel. Dit deksel zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden, waardoor je gerechten gelijkmatig kunnen garen. Daarnaast heeft de pan een handige schenkrand, waardoor je vloeistoffen gemakkelijk kunt uitgieten zonder te morsen.

Vaatwasmachinebestendig en geschikt voor inductiekookplaat

De BK Profiline Steelpan is vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je hem na gebruik gemakkelijk kunt schoonmaken. Daarnaast is de pan geschikt voor gebruik op een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat, gasfornuis en zelfs in de oven. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Profiline Steelpan is middenklasse. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen. Desondanks is de pan nog steeds van goede kwaliteit en zal hij lang meegaan bij normaal gebruik.

Specificaties

De BK Profiline Steelpan heeft een diameter van 14 cm. De pan is gemaakt van roestvrij staal en heeft een roestvrijstalen deksel. De pan is geschikt voor gebruik op een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat, gasfornuis en in de oven. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig.