Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 4-delig

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 4-delig

Review: Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 4-delig

Een complete steelpannenset voor inductie

Met de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 4-delig haal je een complete steelpannenset in huis. Deze set is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. De pannen zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal, waardoor ze lang meegaan.

Veelzijdig gebruik

Deze pannenset is niet alleen geschikt voor inductie, maar kan ook gebruikt worden op andere warmtebronnen, zoals keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook ovenbestendig, waardoor je ze kunt gebruiken als ovenschalen. Handig als je bijvoorbeeld een taart wilt bakken.

Afneembare handgreep

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset is voorzien van een afneembare kunststof handgreep. Met één klik haal je de handgreep eraf, waardoor de pannen ook zonder handgreep als ovenschalen gebruikt kunnen worden. Dit maakt het opbergen van de pannen ook een stuk gemakkelijker, omdat je ze eenvoudig kunt stapelen.

Sterke antiaanbaklaag

De pannen zijn voorzien van een titanium coating, waardoor de antiaanbaklaag tot 6 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal-pannen. Hierdoor heb je minder olie of boter nodig tijdens het koken en is de laag ook krasbestendig. Dit zorgt ervoor dat de pannen langer meegaan en je er lang plezier van kunt hebben.

Onderhoud en reiniging

Om de levensduur van de pannen te verlengen, wordt aangeraden om ze met de hand te reinigen. Dit zorgt ervoor dat de antiaanbaklaag langer meegaat. Gelukkig is het reinigen van de pannen een eenvoudige klus. Na gebruik klik je de handgreep los en kun je de pannen gemakkelijk schoonmaken.

Conclusie

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 4-delig is een veelzijdige en duurzame pannenset die geschikt is voor inductie en andere warmtebronnen. De afneembare handgreep en sterke antiaanbaklaag maken deze set extra handig in gebruik. Door de pannen met de hand te reinigen, kun je langer genieten van deze kwalitatieve pannenset.