Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Trattoria Braadpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Trattoria Braadpan 28 cm

De Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Trattoria Braadpan 28 cm

Tefal Trattoria Braadpan 28 cm - Een pan voor heerlijke stoofpotjes

Lichtgewicht en snelle opwarming

De Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is gemaakt van gegoten aluminium, waardoor de pan niet veel weegt en snel opwarmt. Dit is ideaal voor het bereiden van stoofpotjes, waarbij je vaak wilt dat de pan snel op temperatuur is.

Gelijkmatige verdeling van vocht

De bolling van de deksel zorgt ervoor dat het vocht dat vrijkomt bij het koken gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld. Dit zorgt ervoor dat je heerlijk malse kippenpootjes krijgt, doordat het vocht gelijkmatig wordt opgenomen.

Antiaanbaklaag voorkomt kleven

Je hoeft niet bang te zijn dat jouw gerecht blijft kleven aan de bodem van de pan, dankzij de antiaanbaklaag. Dit maakt het koken en schoonmaken een stuk gemakkelijker.

Ovenbestendig en vaatwasserbestendig

De Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is ovenbestendig, waardoor je jouw gerecht kunt aanbraden in de pan en daarna kunt laten garen in de oven. Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Wil je extra lang van de pan genieten? Dan is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en gasfornuis

Deze braadpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel alle gangbare kookplaten gebruiken.

Bouwkwaliteit

De Tefal Trattoria Braadpan 28 cm behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen.