Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm

De GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm is te koop bij

Review
GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm

Review: GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm

Duurzaam en veelzijdig

De GreenPan Craft Hapjespan met deksel 30 cm is een ideale pan voor het maken van roerbakschotels en gerechten die lang moeten sudderen, zoals stoofvlees. Met de meegeleverde deksel kun je gerechten langzaam laten garen. Deze pan is duurzaam geproduceerd en gaat lang mee.

Gezond koken met PFAS-vrije antiaanbaklaag

De pan is voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken en kook je gezonder. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven worden gebruikt tot 220 graden Celsius.

Meer ruimte dankzij rechte randen

De GreenPan Craft Hapjespan heeft rechte randen, waardoor het bakoppervlak groter is. Dit zorgt voor meer ruimte in de pan, wat handig is bij het bereiden van grotere gerechten.

Vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser reinigen. Dit bespaart tijd en moeite bij het schoonmaken. De pan is ook voorzien van een koude greep, waardoor je je handen niet brandt tijdens het koken.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De GreenPan Craft Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van de GreenPan Craft Hapjespan wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen.