Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

De Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

Review: Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm

Een gezonde manier van koken

De Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm is perfect voor het bereiden van gezonde Aziatische roerbakgerechten. Met deze wokpan kun je genieten van heerlijke maaltijden zonder al te veel olie of vet te gebruiken. De sterke keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de pan krasbestendig is en dat je ingrediënten niet blijven plakken. Hierdoor kun je op een gezonde manier koken en bakken.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Wat deze wokpan nog beter maakt, is dat hij gemaakt is van 100% gerecycled aluminium. Dit maakt de pan niet alleen milieuvriendelijk, maar ook duurzaam. Je kunt dus met een gerust hart koken, wetende dat je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast is de pan voorzien van een Tefal Thermo-Signal stip, waardoor je altijd weet wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Dit zorgt ervoor dat je ingrediënten de perfecte textuur en smaak behouden.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

De Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig, waardoor je hem kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten die nog even de oven in moeten. Het handvat van de pan is gemaakt van kunststof en blijft altijd koel, waardoor je je handen niet zult verbranden tijdens het koken.

Na het koken is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de keramische antiaanbaklaag in optimale conditie en gaat de pan langer mee. Helaas is de pan niet vaatwasmachinebestendig, maar het handmatig afwassen is een kleine moeite voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt.

Conclusie

De Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die graag gezond en milieuvriendelijk wil koken. De pan is voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag, is gemaakt van gerecycled aluminium en heeft een handvat dat koel blijft tijdens het koken. Daarnaast is de pan geschikt voor alle soorten kookplaten en is hij ovenbestendig. Het enige nadeel is dat de pan niet vaatwasmachinebestendig is, maar dit is een kleine moeite voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Kortom, de Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm is een aanwinst voor elke keuken.