Inductiekookplaat-info.nl

BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs

Bekijk de goedkoopste BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs

De BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs is te koop bij

Review
BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs

Review: BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs

Milieuvriendelijk en duurzaam

De BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs is een losse pan die perfect is voor het bakken van gebakken aardappels voor 3 of 4 personen. Deze pan maakt deel uit van de Balans serie en staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Sterke keramische baklaag

Wat deze pan echt onderscheidt, is de sterke keramische baklaag. Deze laag zorgt ervoor dat je ingrediënten korter en heter worden gebakken, waardoor de vitaminen en smaak behouden blijven. Bovendien is de pan voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor je minder olie of vet nodig hebt tijdens het koken en de pan gemakkelijk schoon te maken is.

Krasbestendig en lichtgewicht

De BK Balans Koekenpan is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmteverdeling. Daarnaast is de pan krasbestendig, waardoor hij langer meegaat. Het lichtgewicht materiaal maakt het ook gemakkelijk om de pan veilig naar de eettafel te verplaatsen, dankzij de koude handgreep.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is hij ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de BK Balans Koekenpan veelzijdig en handig in elke keuken.

Eenvoudig schoon te maken

Na het eten is het schoonmaken van de pan een fluitje van een cent. Je kunt de pan eenvoudig afwassen met lauw water en een beetje afwasmiddel. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem ook in de vaatwasser kunt reinigen.

Bouwkwaliteit en specificaties

De BK Balans Koekenpan 24 cm Grijs behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis, een kunststof handvat en een keramische antiaanbaklaag. Hij is PFAS-vrij en voorzien van een koude greep. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem of literaanduiding.