Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

Bekijk de goedkoopste GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

De GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black is te koop bij

Review
GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

Review: GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black

Milieubewuste koekenpannenset

Met de GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm Reserve Black haal je een milieubewuste koekenpannenset in huis. De pannen zijn PFAS vrij, wat betekent dat ze geen schadelijke chemische stoffen bevatten. Dit is goed voor het milieu en je gezondheid.

Keramische baklaag voor hoge temperaturen

Dankzij de keramische baklaag kun je op hoge temperaturen bakken. Dit is handig, want zo zijn je ingrediënten sneller gaar. Bovendien zorgt de keramische baklaag ervoor dat de pannen minder snel slijten dan pannen met een standaard antiaanbaklaag. Je hebt dus langer plezier van je pannen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De GreenPan Padova Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Je kunt de pannen dus gebruiken op de kookplaat die jij hebt.

Vaatwasmachinebestendig en pannenbeschermer

Na het koken kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser zetten. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Daarnaast wordt er een pannenbeschermer meegeleverd, die je tussen de pannen kunt leggen om ze te beschermen tegen beschadigingen.

Aluminium basis en RVS handvat

De basis van de pannen is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken.

Geschikt voor oven

De GreenPan Padova Koekenpannenset is ook geschikt voor gebruik in de oven. Je kunt de pannen dus gebruiken om gerechten te bakken of te gratineren in de oven.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van de GreenPan Padova Koekenpannenset wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar niet de hoogste kwaliteit in hun categorie.