Inductiekookplaat-info.nl

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

Bekijk de goedkoopste BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow is te koop bij

Review
BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

Review: BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

De perfecte pan voor stoofvlees en curry

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow is de ideale pan voor het bereiden van mals stoofvlees of een pittige curry. Met een inhoud van 6,7 liter is deze pan groot genoeg om een groot gezelschap te voorzien van heerlijk stoofvlees.

Duurzaam gietijzer voor optimale warmteverspreiding

Deze braadpan is gemaakt van duurzaam gietijzer, wat zorgt voor een zeer goede warmteverspreiding. Hierdoor is het mogelijk om gerechten zoals hachée of een goed gevulde ratatouille langzaam te laten garen. Het opkomende vocht verspreidt gelijkmatig over het gerecht dankzij de druipringen aan de binnenkant van de deksel, wat resulteert in rijke smaken.

Ovenbestendig en vaatwasmachinebestendig

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow is niet alleen geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen, maar kan ook veilig in de oven worden gebruikt. Dit is handig als je het eten warm wilt houden terwijl je wacht op visite. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de pan kan gewoon in de vaatwasmachine.

Stijlvol design en goede bouwkwaliteit

Naast zijn functionaliteit heeft de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow ook een stijlvol design. De zonnige gele kleur geeft een vrolijke uitstraling aan je keuken. Het gietijzeren materiaal van zowel de pan als het handvat zorgt voor een stevige en duurzame bouwkwaliteit. Deze pan valt in de middenklasse wat betreft bouwkwaliteit.