Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig

De Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig

Review: Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig

Een compacte en veelzijdige pannenset

Met de Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 13-delig haal je een compacte en veelzijdige pannenset in huis. In de doos zitten namelijk 5 soorten pannen, 3 glazen deksels, 3 keukenhulpjes en 2 afneembare handgrepen. Dit maakt de set geschikt voor verschillende kookbehoeften en maakt het gemakkelijk om gerechten te bereiden.

Handige Thermo-Signal stip

De Tefal Thermo-Signal stip kleurt rood wanneer de pannen de juiste temperatuur bereiken. Dit is een handige functie, omdat je niet meer je hand boven de pan hoeft te houden om te checken of ze al opgewarmd zijn. Zo kun je direct beginnen met koken zodra de stip rood kleurt.

Sterke antiaanbaklaag

Dankzij de titanium coating is de antiaanbaklaag van de Tefal Ingenio Unlimited Pannenset tot 6 keer sterker dan de standaard baklaag van andere Tefal-pannen. Hierdoor kun je minder olie of boter gebruiken tijdens het koken en is de laag krasbestendig. Dit zorgt voor gezonder koken en een langere levensduur van de pannen.

Lichtgewicht en stapelbaar

De aluminium pannenset is licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn tijdens het koken. Daarnaast zijn de pannen voorzien van afneembare handgrepen, waardoor ze eenvoudig stapelbaar zijn. Dit bespaart ruimte in je keukenkast en maakt het opbergen van de pannen een stuk gemakkelijker.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Ingenio Unlimited Pannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de set veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Vaatwasmachinebestendig

Een ander voordeel van deze pannenset is dat ze vaatwasmachinebestendig zijn. Dit maakt het schoonmaken van de pannen een stuk gemakkelijker en bespaart tijd en moeite in de keuken.

Bouwkwaliteit: Middenklasse

De bouwkwaliteit van de Tefal Ingenio Unlimited Pannenset wordt beschouwd als middenklasse. Hoewel de pannen van goede kwaliteit zijn, zijn er ook duurdere opties op de markt met een nog betere bouwkwaliteit. Desalniettemin biedt deze pannenset een goede prijs-kwaliteitverhouding.