Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm

De Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm

Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm - Review

Milieubewust bakken met de Tefal Renew Keramische koekenpan

De Tefal Renew Keramische koekenpan 20 cm is een uitstekende keuze voor milieubewuste koks. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het gebruik van gerecycled aluminium is een slimme zet van Tefal, omdat het de impact op het milieu vermindert.

Slijtvaste keramische antiaanbaklaag

Een van de belangrijkste kenmerken van deze pan is de sterke 5-delige keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat de pan minder snel slijt en dat je weinig olie of boter nodig hebt tijdens het bakken. Hierdoor kun je gezonder koken, zonder in te leveren op smaak. Daarnaast is de pan vrij van schadelijke chemische stoffen, dankzij de keramische baklaag.

Tefal Thermo-Signal voor perfecte bakresultaten

Met de Tefal Renew Keramische koekenpan hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om te controleren of de baklaag warm genoeg is. Dankzij de Tefal Thermo-Signal technologie weet je precies wanneer de pan op temperatuur is. Dit zorgt voor perfecte bakresultaten, keer op keer.

Gemakkelijk schoon te maken

De Tefal Renew Keramische koekenpan is vaatwasmachinebestendig, maar voor een langere levensduur wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Het aluminium materiaal en de keramische antiaanbaklaag zijn gemakkelijk schoon te maken, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de pan.

Geschikt voor verschillende kookplaten

Deze koekenpan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de Tefal Renew Keramische koekenpan een veelzijdige keuze voor elke keuken.

Bouwkwaliteit en specificaties

De Tefal Renew Keramische koekenpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis, een kunststof handvat en een keramische antiaanbaklaag. De pan is PFAS-vrij en heeft een koude greep. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem of literaanduiding. Daarnaast is de pan niet geschikt voor gebruik in de oven.