Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Emotion On Pannenset 13-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Emotion On Pannenset 13-delig

De Tefal Ingenio Emotion On Pannenset 13-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Emotion On Pannenset 13-delig

Tefal Ingenio Emotion On Pannenset 13-delig Review

Handige pannenset voor inductie

Met de Tefal Ingenio Emotion On Pannenset 13-delig haal je een handige set pannen en keukenhulpjes in huis. Deze pannenset is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Hierdoor ben je direct klaar om aan de slag te gaan met koken.

Verschillende pannen en keukenhulpjes

Deze pannenset bestaat uit 3 koekenpannen, 3 steelpannen, 1 hapjespan, 3 keukenhulpjes, 2 deksels en een afneembare handgreep. Hiermee heb je voor elke kookklus de juiste pan en hulpstukken bij de hand. Daarnaast kun je de pannen ook gebruiken als ovenschalen. Met één druk op de knop kun je de handgreep losklikken van de pan, waardoor de pannen ook in een kleine oven passen.

Sterke titanium antiaanbaklaag

De pannen in deze set zijn voorzien van een sterke titanium antiaanbaklaag. Deze baklaag is tot 6 keer sterker dan een standaard baklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor gaan de pannen langer mee en kun je ze zonder problemen gebruiken bij het bereiden van verschillende gerechten.

Vaatwasmachinebestendig

Na het koken kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser zetten. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Zo kun je snel weer genieten van je maaltijd, zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het opruimen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pannen op verschillende manieren gebruiken en ben je niet beperkt tot één type warmtebron.

Bouwkwaliteit

De Tefal Ingenio Emotion On Pannenset 13-delig is gemaakt van aluminium. Dit materiaal zorgt voor een goede warmtegeleiding, waardoor je gerechten gelijkmatig kunt bereiden. Daarnaast is de pannenset voorzien van een koude greep, waardoor je de pannen veilig kunt vastpakken tijdens het koken.