Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart is te koop bij

Review
Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart - Review

Milieubewust bakken met gerecycled aluminium

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart is een pan waarmee je milieubewust kunt bakken, dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium. Dit betekent dat je met deze pan bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Geschikt voor grote stukken vlees

Met deze pan kun je gemakkelijk 2 grote stukken vlees bakken. De pan heeft een ruime diameter van 28 cm, waardoor er genoeg ruimte is om grote stukken vlees gelijkmatig te bakken.

Sterke keramische antiaanbaklaag

De keramische antiaanbaklaag van deze pan is tot 20 keer sterker dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Dit zorgt ervoor dat de pan langer meegaat en dat ingrediënten niet vastkleven aan de bodem. Hierdoor kun je met gemak gerechten bereiden zonder veel olie of boter te gebruiken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook gebruiken in de oven tot aan 175 graden Celsius. Dit maakt de pan veelzijdig en handig in gebruik.

Handige Thermo-Signal stip

De pan is voorzien van een Thermo-Signal stip die effen rood kleurt wanneer de pan op temperatuur is. Dit is handig, omdat je zo precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken.

Vaatwasmachinebestendig

Na het eten kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.