Inductiekookplaat-info.nl

SMEG Koekenpan 24 cm Crème

Bekijk de goedkoopste SMEG Koekenpan 24 cm Crème

De SMEG Koekenpan 24 cm Crème is te koop bij

Review
SMEG Koekenpan 24 cm Crème

Review: SMEG Koekenpan 24 cm Crème

Stijlvolle pan voor alle warmtebronnen

De SMEG Koekenpan 24 cm Crème is een stijlvolle pan die geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Met deze pan kun je in een handomdraai 2 malse stukken vlees bakken. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken om de warmte van je maaltijd te behouden.

Antiaanbaklaag voor gemakkelijk koken

Deze pan is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor je ingrediënten niet aan de pan vastplakken. Hierdoor heb je slechts een klein beetje olie of boter nodig tijdens het koken. De antiaanbaklaag zorgt er ook voor dat de pan gemakkelijk schoon te maken is.

Gelijkmatige warmteverdeling

De pan is gemaakt van koud gesmeed aluminium, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de bodem. Hierdoor worden je ingrediënten minder snel aangebrand. Daarnaast heeft de pan een koude handgreep, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel.

Handmatig afwassen voor een langere levensduur

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en kun je er langer van genieten.

Specificaties

De SMEG Koekenpan 24 cm Crème heeft een aluminium basis, een RVS handvat en een standaard antiaanbaklaag van PTFE. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. De bouwkwaliteit van de pan wordt als middenklasse beschouwd.