Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Mat Zwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Mat Zwart

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Mat Zwart is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Mat Zwart

Review: Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Mat Zwart

Introductie

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Mat Zwart is een losse pan die speciaal ontworpen is voor gebruik op inductiekookplaten. Deze koekenpan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en bestand is tegen hoge temperaturen. In deze review zullen we de verschillende aspecten van deze pan bespreken.

Design en functionaliteit

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan heeft een mat zwarte afwerking die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook zorgt voor een goede warmteverdeling. De pan heeft een schuine wand en een hoge rand, waardoor je gemakkelijk kunt roeren zonder dat het eten opspat. Dit is vooral handig bij het bereiden van gerechten op hoge temperatuur.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op verschillende kookplaten kunt gebruiken.

Handig hulphandvat

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan is voorzien van een hulphandvat, waardoor je de pan gemakkelijk kunt oppakken en verplaatsen. Dit is vooral handig wanneer de pan heet is en je hem van de kookplaat naar de tafel wilt brengen.

Onderhoud en duurzaamheid

Na het bakken dien je de koekenpan met de hand te reinigen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de pan behouden blijft en je er lang plezier van zult hebben. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, maar het reinigen met de hand is eenvoudig en snel.

Bouwkwaliteit

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan heeft een topklasse bouwkwaliteit. Het gebruik van gietijzer zorgt voor een stevige en duurzame pan die bestand is tegen hoge temperaturen. Deze pan zal dan ook lang meegaan en je keer op keer uitstekende kookresultaten bieden.