Inductiekookplaat-info.nl

WMF FusionTec Mineral Kookpan hoog 20 cm + deksel

Bekijk de goedkoopste WMF FusionTec Mineral Kookpan hoog 20 cm + deksel

De WMF FusionTec Mineral Kookpan hoog 20 cm + deksel is te koop bij

Review
WMF FusionTec Mineral Kookpan hoog 20 cm + deksel

Review: WMF FusionTec Mineral Kookpan hoog 20 cm + deksel

Sterk en duurzaam materiaal

De WMF FusionTec Mineral Kookpan is gemaakt van een combinatie van speciaal staal en natuurlijke mineralen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de pan zeer sterk en duurzaam is. De pan is krasbestendig en bestand tegen zuren, waardoor hij lang meegaat.

Efficiënte warmteverdeling

Een groot voordeel van de WMF FusionTec Mineral Kookpan is dat hij de warmte gelijkmatig over het oppervlak verdeelt en deze warmte langdurig vasthoudt. Hierdoor kun je het fornuis op een lager niveau zetten en energie besparen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan zelfs in de oven worden gebruikt.

Veilig en comfortabel in gebruik

De WMF FusionTec Mineral Kookpan is voorzien van holle handgrepen die tijdens het gebruik koel blijven. Hierdoor kun je de pan veilig vastpakken zonder je handen te verbranden. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, maar om de pan in topconditie te houden, wordt aangeraden om hem met de hand af te wassen.

Multifunctioneel en ruime inhoud

Deze kookpan heeft een inhoud van 3,7 liter, waardoor je er verschillende gerechten in kunt bereiden. Je kunt de pan gebruiken voor het bakken, braden, stoven en koken van diverse gerechten. Dankzij de veelzijdigheid van de pan kun je er allerlei verschillende maaltijden mee bereiden.

Geschikt voor diverse warmtebronnen

De WMF FusionTec Mineral Kookpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel elk type fornuis gebruiken. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de WMF FusionTec Mineral Kookpan wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel de pan sterk en duurzaam is, zijn er pannen op de markt met een nog hogere bouwkwaliteit. Desondanks is deze pan zeker een goede keuze voor dagelijks gebruik in de keuken.