Inductiekookplaat-info.nl

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

Bekijk de goedkoopste Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs is te koop bij

Review
Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

Review: Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

Een topklasse braadpan

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs haal je een topklasse braadpan in huis. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het aanbraden en stoven van ingrediënten. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en houdt deze ook goed vast.

Druppelsysteem voor gelijkmatig garen

De platte, zware deksel van de pan is voorzien van nopjes aan de binnenzijde. Dit druppelsysteem zorgt er samen met het condensatieproces voor dat de inhoud van de braadpan continu besprenkeld wordt. Hierdoor suddert het gerecht gelijkmatig gaar, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsblokjes op de komvormige deksel tijdens het sudderen.

Makkelijk schoon te maken

Na het braden van je gerecht is het reinigen van de pan een eenvoudige klus. Gebruik een zachte spons en een beetje afwasmiddel om de pan schoon te maken. Zo blijft de pan in goede conditie en kun je er lang van genieten.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze Staub braadpan is geschikt voor gebruik op inductie-, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pan veelzijdig inzetten in je keuken.

Vaatwasmachinebestendig

Deze braadpan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem na gebruik gemakkelijk kunt reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze Staub braadpan wordt als middenklasse beoordeeld. Hoewel de pan van hoogwaardig gietijzer is gemaakt, zijn er andere pannen op de markt met een nog betere bouwkwaliteit. Desondanks is deze pan zeker duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.