Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

De GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm is te koop bij

Review
GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

Review: GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

Een veelzijdige pan voor allerlei gerechten

Een hapjespan zoals de GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm mag niet ontbreken aan jouw pannencollectie. Dit type pan gebruik je namelijk voor allerlei soorten gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere pan risotto of een goed gevulde pastasaus? Maar ook voor het aanbraden van een stukje vlees is deze pan zeer geschikt.

Lichtgewicht aluminium pan met duurzame keramische coating

Deze pan is gemaakt van aluminium, een relatief licht materiaal dat snel opwarmt. Dit zorgt ervoor dat je gerechten snel en gelijkmatig kunnen garen. De PFAS-vrije keramische coating op de bodem is duurzaam en vervaardigd uit onschadelijke stoffen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stoffen die in je eten terecht kunnen komen.

Geschikt voor alle warmtebronnen en oven

De GreenPan Brussels hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig, waardoor je gerechten gemakkelijk kunt afmaken in de oven. Let wel op: het handvat van rvs wordt warm tijdens het koken, dus gebruik altijd een ovenwant of pannenlap om de pan vast te pakken.

Makkelijk schoon te maken

Deze hapjespan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem na gebruik gemakkelijk kunt reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite in de keuken. Daarnaast heeft de pan geen afgietsysteem of literaanduiding, maar dit is geen groot gemis voor een pan van deze grootte.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De GreenPan Brussels hapjespan heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft. Voor de prijs is dit echter een goede keuze, gezien de veelzijdigheid en duurzaamheid van de pan.