Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm - Een sterke pannenset voor inductie

Roerbakken en bakken met gemak

Met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heb je alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Naast de koekenpannen van 24 en 28 centimeter, bevat de set ook een wokpan van 28 centimeter. Hierdoor kun je niet alleen ingrediënten bakken, maar ook roerbakken. De pannen zijn ideaal voor het bereiden van vlees, vis of aardappeltjes.

Een duurzame pannenset

Met deze pannenset haal je een sterke en duurzame set in huis. De pannen zijn voorzien van een titanium coating, waardoor ingrediënten niet vastplakken en de pannen niet snel krassen. Hierdoor gaan de pannen lang mee en kun je er jarenlang van genieten.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Met de Thermo-Signal technologie weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. De Thermo-Signal kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor kun je altijd op het juiste moment beginnen met bakken en krijg je de beste resultaten.

Onderhoud en gebruiksgemak

Om de pannen zo lang mogelijk mooi te houden, is het aan te raden om ze met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de titanium coating intact en gaan de pannen langer mee. Gelukkig zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, dus als je een keer minder tijd hebt, kun je ze ook in de vaatwasser reinigen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pannen veelzijdig gebruiken en allerlei gerechten bereiden.

Bouwkwaliteit en materialen

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. De baklaag is voorzien van een standaard antiaanbaklaag. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij.