Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm is te koop bij

Review
Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm

Snelle opwarming en goede warmtegeleiding

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset 20 + 24 cm bestaat uit 2 koekenpannen met een aluminium bodem van 5 millimeter. Deze dikke bodem zorgt ervoor dat de pannen snel opwarmen en een goede warmtegeleiding hebben. Hierdoor kun je de pannen zonder problemen gebruiken op elke warmtebron, inclusief inductie. Daarnaast kun je de pannen ook in de oven plaatsen, wat erg handig is.

Anti-aanbaklaag van 5 lagen titanium

De pannen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag die bestaat uit 5 lagen titanium. Deze laag zorgt ervoor dat eten niet aanbakt en dat je de pannen gemakkelijk kunt schoonmaken. Het is wel belangrijk om houten of kunststof kookgerei te gebruiken om de laag niet te beschadigen. Na gebruik kun je de pannen het beste met de hand afwassen, zodat ze langer meegaan dan wanneer je ze in de vaatwasser schoonmaakt.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Koekenpannenset is geschikt voor verschillende warmtebronnen. Naast inductie kun je de pannen ook gebruiken op keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pannenset erg veelzijdig en geschikt voor vrijwel elke keuken.

Stevig en duurzaam

De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben een roestvrijstalen handvat. Hierdoor zijn ze stevig en duurzaam. De bouwkwaliteit van de pannen is middenklasse, wat betekent dat ze van goede kwaliteit zijn maar niet de allerhoogste kwaliteit hebben. Desondanks zullen de pannen lang meegaan en kun je er veel kookplezier aan beleven.