Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm is te koop bij

Review
Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

Review: Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

Traditioneel smeedwerk gecombineerd met moderne technieken

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan is een losse pan die gemaakt is van gesmeed aluminium. Deze combinatie van traditioneel smeedwerk en moderne technieken zorgt voor een unieke pan met uitstekende kwaliteit.

Voedselveiligheid gegarandeerd

Zowel de binnen- als buitenkant van de pan is geannoniseerd, wat de voedselveiligheid garandeert. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in je eten. De antiaanbaklaag van de pan is zeer sterk en behoudt zijn functie, zelfs als er in gekrast is.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Je kunt de pan dus veelzijdig gebruiken voor verschillende gerechten.

Optimale warmteverdeling

Dankzij de dikke bodem van de pan wordt de warmte optimaal verdeeld. Hierdoor kun je snel en gelijkmatig bakken. De pan zal niet kromtrekken, waardoor je jarenlang kunt genieten van een robuuste hapjespan.

Strengste voedsel- en productvoorschriften

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan voldoet aan de strengste voedsel- en productvoorschriften. Als je bezorgd bent over schadelijke stoffen in traditionele antiaanbaklagen, hoef je je daar bij deze pan geen zorgen over te maken. Je kunt dus onbezorgd genieten van je gerechten.

Vaatwasmachinebestendig en koude greep

Deze hapjespan is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast heeft de pan een koude greep, waardoor je je handen niet zult branden tijdens het koken.

Bouwkwaliteit: Middenklasse

De bouwkwaliteit van de Le Creuset Les Forgees Hapjespan wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar mogelijk niet de allerhoogste kwaliteit heeft.