Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm - Review

Introductie

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een pan voor inductie. Deze losse pan is perfect voor het bakken van een eitje in de ochtend, dankzij het kleine formaat. Met een bodem die bestaat uit 3 sterke lagen, wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor je bijvoorbeeld ook de zijkanten van een stuk vlees lekker krokant kunt bakken. Daarnaast heeft deze pan geen antiaanbaklaag, waardoor je gemakkelijk een stuk rood vlees kunt braden.

Design en gebruiksgemak

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm is niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. De gelaste handgreep zorgt ervoor dat er geen vuil- en vetresten vast blijven zitten tussen de pan en de handgreep. Bovendien is deze pan vaatwasmachinebestendig, maar als je langer van de pan wilt genieten, kun je hem ook met de hand afwassen. Daarnaast is de pan voorzien van een oog in de steel, waardoor je hem gemakkelijk kunt ophangen aan een haakje.

Materiaal en bouwkwaliteit

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm is gemaakt van hoogwaardig RVS. Zowel de pan basis, het handvat als de baklaag zijn allemaal van RVS. Deze pan heeft geen antiaanbaklaag, maar is wel PFAS-vrij. Dit betekent dat je gezond en veilig kunt koken zonder schadelijke stoffen. De bouwkwaliteit van deze pan is topklasse, wat betekent dat je er lang plezier van zult hebben.

Geschiktheid voor verschillende kookplaten en oven

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 20 cm is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast is deze pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor allerlei soorten gerechten.