Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Kersenrood

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Kersenrood

Introductie

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Kersenrood is een losse pan die speciaal ontworpen is voor gebruik op inductiekookplaten. Deze koekenpan is gemaakt van gietijzer, wat een uitstekende warmtegeleider is en bestand is tegen hoge temperaturen. In deze review zullen we de verschillende aspecten van deze pan bespreken.

Design en functionaliteit

Deze koekenpan heeft een schuine wand en een hoge rand, waardoor je gemakkelijk kunt roeren zonder dat het eten opspat. Dit is vooral handig bij het bereiden van gerechten op hoge temperatuur. Daarnaast heeft de pan een hulphandvat, waardoor je hem gemakkelijk kunt oppakken en verplaatsen. Het kersenrode design van de pan geeft een mooie en luxe uitstraling.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende keukens.

Onderhoud en duurzaamheid

Deze koekenpan dient met de hand gereinigd te worden om de kwaliteit te behouden. Het gietijzeren materiaal zorgt ervoor dat de pan lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in de pan aanwezig zijn.

Specificaties

De basis van de pan, het handvat en de baklaag zijn allemaal gemaakt van gietijzer. De pan heeft geen antiaanbaklaag en is niet vaatwasmachinebestendig. Het heeft een koude greep en een afgietsysteem. Er is geen literaanduiding aanwezig op de pan. De pan is geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan heeft een topklasse bouwkwaliteit. Het gietijzeren materiaal zorgt voor een stevige en duurzame pan die bestand is tegen hoge temperaturen. De pan is goed afgewerkt en voelt solide aan.