Inductiekookplaat-info.nl

BK Profiline Kookpan 14 cm

Bekijk de goedkoopste BK Profiline Kookpan 14 cm

De BK Profiline Kookpan 14 cm is te koop bij

Review
BK Profiline Kookpan 14 cm

Review: BK Profiline Kookpan 14 cm

Een kleine basiskookpan voor diverse gerechten

Met de BK Profiline Kookpan 14 cm haal je een kleine basiskookpan in huis. Deze pan is ideaal voor het koken van pasta, aardappelen, groente of rijst. Daarnaast is hij ook geschikt voor het bereiden van een kleine hoeveelheid soep. Met deze pan kun je dus diverse gerechten klaarmaken.

Handige functies voor gemakkelijk gebruik

De BK Profiline Kookpan is voorzien van een roestvrijstalen deksel en een handige schenkrand. Hierdoor kun je vloeistoffen gemakkelijk afgieten zonder te knoeien. Dit is vooral handig bij het afgieten van bijvoorbeeld gekookte pasta of groente. Daarnaast is deze pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze kookpan is geschikt voor gebruik op verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de BK Profiline Kookpan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast is hij ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je er ook ovengerechten mee kunt bereiden.

Solide bouwkwaliteit

De BK Profiline Kookpan heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Het materiaal van de pan is roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het handvat van de pan is gemaakt van [materiaal handvat]. De pan heeft geen afgietsysteem of literaanduiding, maar dit doet niet af aan de functionaliteit ervan.

Conclusie

Al met al is de BK Profiline Kookpan 14 cm een handige en veelzijdige pan voor in de keuken. Met deze pan kun je diverse gerechten bereiden, van pasta tot soep. De handige schenkrand en vaatwasmachinebestendigheid maken het gebruiksgemak compleet. Daarnaast is de pan geschikt voor verschillende kookplaten en de oven. De solide bouwkwaliteit zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van deze pan.