Inductiekookplaat-info.nl

WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm

De WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm is te koop bij

Review
WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm

Review: WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm

Ideaal voor het koken van eieren of het opwarmen van sauzen

De WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm is een uitstekende keuze voor het koken van eieren of het opwarmen van sauzen. Met een inhoud van 1,4 liter is de pan groot genoeg voor deze doeleinden. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven.

Glasdeksel voor gemakkelijk afgieten

De bovenkant van de deksel is gemaakt van glas, waardoor je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Daarnaast beschikt de deksel over 4 standen met verschillende formaten gaatjes, waardoor je heet water eenvoudig kunt afgieten zonder de deksel eraf te halen. Voor elk soort eten is er een geschikte stand om af te gieten.

Handige maataanduiding en koude handgreep

In de pan zit een handige maataanduiding, waardoor je direct de juiste hoeveelheid water kunt afmeten. Dit is erg handig bij het koken van eieren. Daarnaast heeft de pan een koud blijvende handgreep, waardoor je de pan gemakkelijk kunt verplaatsen zonder je handen te verbranden.

Topklasse bouwkwaliteit en vaatwasmachinebestendig

De WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm heeft een topklasse bouwkwaliteit. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur. Zowel de pan als de handgreep zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor je ze gemakkelijk kunt reinigen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze steelpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig in gebruik en geschikt voor verschillende keukens.

Geen antiaanbaklaag en PFAS-vrij

De pan heeft geen antiaanbaklaag, wat betekent dat je bij het koken wat extra olie of boter moet gebruiken om aanbakken te voorkomen. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn. Echter, de pan is wel PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij het verhitten van de pan.