Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart is te koop bij

Review
Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart

Review: Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart

Duurzaam en gelijkmatige warmteverdeling

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Mat Zwart is een uitstekende keuze voor het bereiden van sauzen en eenpansgerechten. De pan is gemaakt van gietijzer, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit betekent dat je gerechten gelijkmatig worden verwarmd, waardoor ze perfect kunnen garen.

Hoge wanden voor optimale warmtebehoud

De pan heeft hoge wanden, waardoor de warmte goed wordt vastgehouden. Dit is ideaal voor het braden van ingrediënten voordat je je gerecht langzaam laat garen. De hoge wanden zorgen er ook voor dat je gemakkelijk kunt roeren zonder dat je gerecht over de rand van de pan spat.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in elke keuken.

Onderhoud en reiniging

Om de kwaliteit van de pan te behouden, is het belangrijk om de pan na gebruik af te wassen met warm water en een zachte spons. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, dus het is belangrijk om deze met de hand af te wassen. Dit zorgt ervoor dat de pan langer meegaat en zijn optimale prestaties behoudt.

Bouwkwaliteit van topklasse

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan staat bekend om zijn uitstekende bouwkwaliteit. Het gietijzeren materiaal zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van de pan. Daarnaast is de pan voorzien van een mat zwarte afwerking, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling in de keuken.

Specificaties

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan heeft een diameter van 28 cm en is geschikt voor gebruik in de oven. De pan heeft geen antiaanbaklaag en is PFAS-vrij. Het handvat van de pan is gemaakt van een ander materiaal, maar dit wordt niet gespecificeerd in de beschrijving.