Inductiekookplaat-info.nl

BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

Bekijk de goedkoopste BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

De BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs is te koop bij

Review
BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

Review: BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs

Milieuvriendelijk en efficiënt bakken

De BK Balans Koekenpan 26 cm Grijs is een uitstekende keuze voor iedereen die graag snel en efficiënt wil bakken. Met deze pan kun je in een handomdraai 2 malse stukken vlees bereiden. De pan is onderdeel van de Balans serie en is milieuvriendelijk. Daarnaast is de pan voorzien van een sterke keramische baklaag, waardoor je bakproces verkort wordt en je bovendien heter kunt bakken.

Krasbestendige antiaanbaklaag

Een groot voordeel van de BK Balans Koekenpan is de krasbestendige antiaanbaklaag. Hierdoor gaat de pan langer mee en kun je zonder zorgen je gerechten bereiden. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de bodem, wat zorgt voor een optimaal bakresultaat. Bovendien is de pan licht van gewicht dankzij het aluminium materiaal, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel met de koude handgreep.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten is het schoonmaken van de pan een eenvoudige klus. Je kunt de pan afwassen met lauw water en een beetje afwasmiddel. Hierdoor blijft de pan in goede conditie en kun je er nog lang van genieten.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Balans Koekenpan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Bouwkwaliteit en specificaties

De bouwkwaliteit van de BK Balans Koekenpan is van basisklasse. De pan heeft een aluminium basis, een kunststof handvat en een keramische antiaanbaklaag. De pan is PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem en literaanduiding.