Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm

De Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm is te koop bij

Review
Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm

Review: Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm

Snel en gemakkelijk pannenkoeken bakken

Met de Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm bak je snel pannenkoeken, dankzij de lage rand. Zo gooi je jouw pannenkoek halverwege gemakkelijk om voor de traditionele goudbruine kleur.

Tefal Thermo-Spot voor optimale temperatuur

Door de Tefal Thermo-Spot weet je precies wanneer je pan op temperatuur is. De stip kleurt namelijk rood wanneer hij warm genoeg is. Handig, want zo houd je jouw hand niet meer boven de pan.

Geschikt voor alle warmtebronnen en oven

De pannenkoekpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken tot 175 ºC.

Lichtgewicht en veilig

De aluminium pan is licht van gewicht, waardoor je hem veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Dit is handig als je de pannenkoeken direct aan tafel wilt serveren.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de pan met de hand afwassen voor een langere levensduur. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, maar door het gebruik van een standaard antiaanbaklaag is schoonmaken geen probleem.

Geschikte bouwkwaliteit

De Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen.