Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

De Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Review: Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Milieubewust koken met de Tefal Renew+ Keramische wokpan

De Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is een ideale pan voor milieubewuste koks. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je op een duurzame manier kunt koken. Met deze wokpan kun je groenten en biefstukreepjes roerbakken, terwijl je het milieu spaart.

Sterke keramische antiaanbaklaag

Deze wokpan is voorzien van een 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor blijven wokgroenten knapperig en behoudt vlees zijn malsheid. De pan heeft een diepe en ronde vorm, waardoor je ingrediënten gemakkelijk kunt omscheppen. Dit is handig, omdat je zo alle ingrediënten in de pan houdt.

Ook geschikt voor de oven

Heb je een grote oven? Dan kun je de Tefal Renew+ Keramische wokpan ook in de oven gebruiken. De pan kan temperaturen tot 250 graden Celsius aan. Hierdoor kun je je gerecht warm houden als je later wilt eten. Bovendien kun je dankzij de Tefal Thermo Signal-stip precies zien wanneer de pan op temperatuur is. De stip kleurt effen rood wanneer de pan warm genoeg is.

Gemakkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de Tefal Renew+ Keramische wokpan eenvoudig met de hand afwassen. De pan heeft een aluminium basis, een RVS handvat en een keramische baklaag. Deze materialen zorgen ervoor dat de pan gemakkelijk schoon te maken is.

Geschikt voor verschillende kookplaten en gasfornuis

De Tefal Renew+ Keramische wokpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je deze pan op vrijwel alle soorten kookplaten gebruiken. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit en specificaties

De Tefal Renew+ Keramische wokpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag en een koude greep. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem en literaanduiding. Daarnaast is de pan niet vaatwasmachinebestendig.