Inductiekookplaat-info.nl

BK Soeppan 26 cm

Bekijk de goedkoopste BK Soeppan 26 cm

De BK Soeppan 26 cm is te koop bij

Review
BK Soeppan 26 cm

Review: BK Soeppan 26 cm

Overzicht

De BK Soeppan 26 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met een inhoud van 11 liter is deze pan ideaal voor het bereiden van grote hoeveelheden soep, pasta of aardappelen. De pan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een glazen deksel, waardoor je de bereiding goed in de gaten kunt houden. Dankzij de ingekapselde sandwichbodem verdeelt de warmte zich snel en gelijkmatig, wat zorgt voor een efficiënte bereiding van je gerechten. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het koken niet veel extra werk hebt.

Materiaal en bouwkwaliteit

De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, zowel voor de basis als het handvat. Dit zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De pan heeft geen antiaanbaklaag, wat betekent dat je bij het koken wat meer olie of boter moet gebruiken om te voorkomen dat je gerechten aanbakken. Gelukkig is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. De bouwkwaliteit van de pan is middenklasse, wat betekent dat deze pan een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De BK Soeppan 26 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende keukens. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je gerechten gemakkelijk kunt afmaken of warm kunt houden.

Onderhoudsgemak

Een groot voordeel van de BK Soeppan 26 cm is dat deze vaatwasmachinebestendig is. Dit betekent dat je de pan na gebruik eenvoudig in de vaatwasser kunt plaatsen en geen extra tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken ervan. Het handvat van de pan wordt niet koud tijdens het koken, wat betekent dat je geen ovenwanten of pannenlappen nodig hebt om de pan veilig te kunnen hanteren. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem, wat betekent dat je een apart vergiet nodig hebt om je gerechten af te gieten.