Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm

De Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm

Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm - Review

Introductie

De Tefal Pierre Gagnaire Wokpan 28 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met zijn diepe ronde vorm is deze pan perfect voor het bereiden van heerlijke wokgerechten. In deze review zullen we de verschillende kenmerken en eigenschappen van deze pan bespreken.

Krasbestendige titanium coating

Een van de belangrijkste kenmerken van de Tefal Pierre Gagnaire Wokpan is de krasbestendige titanium coating. Deze coating zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over krassen op de antiaanbaklaag of dat ingrediënten vastplakken. Hierdoor kun je de pan met een gerust hart gebruiken en genieten van perfect bereide gerechten.

Thermo-Signal stip

Een handige functie van deze wokpan is de Thermo-Signal stip op de bodem. Deze stip geeft precies aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Bij de juiste temperatuur kleurt de Thermo-Spot stip effen rood, waardoor je weet dat het tijd is om je ingrediënten toe te voegen. Dit zorgt voor een optimale bereiding van je gerechten.

Schenkrand en hand- en steelgreep

De Tefal Pierre Gagnaire Wokpan is voorzien van een handige schenkrand, waardoor het overschenken van sausjes of jus heel eenvoudig is. Daarnaast is de pan gemakkelijk en veilig te verplaatsen dankzij de hand- en steelgreep. Hierdoor kun je de pan zonder problemen van het fornuis naar de tafel verplaatsen.

Onderhoud en materiaal

Na gebruik wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen, zodat de baklaag langer intact blijft. De pan heeft een RVS basis en handvat, en de baklaag is gemaakt van PTFE met titanium. De pan is geschikt voor gebruik op inductie-, keramische-, elektrische- en gasfornuizen, en kan zelfs in de oven worden gebruikt.

Bouwkwaliteit

De Tefal Pierre Gagnaire Wokpan valt in de middenklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan een krasbestendige coating heeft en van hoogwaardige materialen is gemaakt, zijn er pannen op de markt met een nog betere bouwkwaliteit. Desalniettemin is deze pan een goede keuze voor dagelijks gebruik in de keuken.