Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

De Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm - Review

Introductie

De Tefal Natural Force Hapjespan met deksel 24 cm is een veelzijdige pan die perfect is voor het bereiden van roerbak- en stoofschotels, evenals heerlijke risotto. Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam laten garen terwijl je het kookproces goed in de gaten houdt. Deze pan is geschikt voor inductie en heeft een aantal handige functies die het koken gemakkelijker maken.

Thermo-Signal stip

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal stip. Deze stip geeft aan wanneer de pan heet genoeg is om je eten erin te doen. De stip kleurt effen rood bij de juiste baktemperatuur, waardoor je precies weet wanneer je kunt beginnen met koken. Dit zorgt ervoor dat je vlees lekker knapperig van buiten en mals van binnen wordt.

Mineralia+ coating

De pan heeft een Mineralia+ coating die is verrijkt met mineralen. Deze coating maakt de pan extra krasbestendig en zorgt ervoor dat hij lang meegaat. Je kunt de pan dus intensief gebruiken zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan gemakkelijk met de hand reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je de pan niet in de vaatwasser hoeft te plaatsen. De pan is ook vaatwasmachinebestendig, dus als je liever de vaatwasser gebruikt, is dat ook mogelijk.

Specificaties

De Tefal Natural Force Hapjespan heeft een RVS basis en een PTFE met titanium baklaag. De pan heeft een standaard antiaanbaklaag en is niet PFAS-vrij. Het handvat blijft koud tijdens het koken, waardoor je je handen niet verbrandt. De pan heeft geen afgietsysteem en geen literaanduiding. Het is echter geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. De bouwkwaliteit van de pan is van basisklasse.