Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Nordica Kookpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Nordica Kookpan 24 cm

De Tefal Nordica Kookpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Nordica Kookpan 24 cm

Tefal Nordica Kookpan 24 cm - Veilig en gemakkelijk koken

Veilig afgieten met het innovatieve afgietsysteem

Met de Tefal Nordica Kookpan 24 cm bereid je niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig een lekkere soep of stamppot voor 4 personen. Dankzij het innovatieve afgietsysteem met handgrepen aan de zijkant inclusief gaatjes, kun je het hete water veilig en gemakkelijk afgieten. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het koken.

Gemakkelijk kookproces dankzij de glazen deksel

Met de glazen deksel kun je het kookproces gemakkelijk in de gaten houden, zonder het kookproces te onderbreken. Zo kun je de perfecte timing behouden en voorkom je dat je gerecht te lang of te kort kookt. Dit zorgt voor een optimale kookervaring.

Hoogwaardig geborsteld roestvrij staal

De Tefal Nordica Kookpan is gemaakt van hoogwaardig geborsteld roestvrij staal. Dit materiaal zorgt voor een goede warmtegeleiding en een lange levensduur van de pan. Daarnaast is de pan voorzien van een praktische literaanduiding, waardoor je vloeistoffen direct in de pan kunt afmeten. Dit maakt het koken nog eenvoudiger.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Tefal Nordica Kookpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, van inductie tot gas en zelfs in de oven tot 210 graden. Dit maakt de pan veelzijdig in gebruik en geschikt voor verschillende kooktechnieken. Of je nu op gas kookt of een inductiekookplaat hebt, deze pan kan overal gebruikt worden.

Premium bouwkwaliteit

De Tefal Nordica Kookpan behoort tot de basisklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk en duurzaam is, maar niet beschikt over extra luxe functies. De focus ligt op veiligheid, gemak en kwaliteit. De pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen na gebruik.